Meditasjon

Lytt innover, åpne mulighetenes sinn

Pause for å lade batteriene

Kjenner du et behov for å finne en rolig stund i hverdagen, en tid for deg selv, hvor bare du er du, hvor du frigjør deg fra andres forventninger? Da kan meditasjon være et godt valg.

Når du mediterer kan du skaffe deg et pusterom selv om du er midt i en travel dag. Du kan også meditere på bussen, på en benk i en park, i skogen, i ditt eget hjem eller delta i en meditasjonsgruppe.

Når du mediterer, faller nervesystemet ditt til ro. Du kan senke skuldrene, slippe til en rolig pust og la musklene slippe spenninger. En følelse av trøtthet eller utmattelse vil kunne minke og du kan kjenne deg oppkvikket, som om du har fått påfyll av energi.

I meditasjon prøver vi å ta en pause fra alt vi må tenke på og ordne, det handler om å la tankene stilne litt, la de bli færre. Vi bestemmer oss for å roe ned noen minutter uten å skulle rekke noe, i meditasjonen er det ingen tidsfrister. Vi lar hjernen få hvile, og det trenger mange av oss i en ofte travel hverdag.

Kontakt med hjertet
Når vi lar det travle sinnet bli mer stille i meditasjonen åpner vi opp et indre rom hvor det er bedre tilgang til den autentiske utgaven av oss som kjenner hjertets vei og sjelens visdom.

Meditasjon åpner døren for nye kreative impulsen. Når det travle sinnet slapper av får du bedre tilgang til mulighetenes sinn. De kreative ideene eller impulsene kommer lettere opp til overflaten og du kan enkelt finne gode svar og løsninger på det du styrer med.

Delta på åpen meditasjonskveld med meg?
Jeg inviterer til åpne kvelder kl 19.00 – 20.30 noen ganger hver måned. Jeg leder deg gjennom en meditasjon med musikk til. Ingen forhåndskunnskaper nødvendig. Kontakt meg for mer informasjon. Klikk her  

Høres dette ut som noe for deg?

Jeg vil gjerne høre fra deg som er interessert i meditasjon.

Ta kontakt idag!