Drømmeforståelse og selvutvikling

Nattens drømmer din indre veileder

Drømmene vil deg vel. Visste du at drømmene dine kan vise deg veien til et friere liv, et liv hvor du tar initiativ og skaper liv og lyst rundt deg, gode relasjoner og vennskap, hvor du utfolder deg og livet kjennes som en oppdagelsesreise?

Det store spørsmålet er jo hvordan skal vi få tak i meldingene! Og hvordan skal vi klare å sette egoet til side og holde det rasjonelle sinnet i tømme når vi skal forsøke å lytte til drømmene, denne indre veiledningen som kommer fra dypet av vår sjel, som er inderlig ærlig og velmenende.

Det er vel nesten umulig å kneble egoet eller finne den «rette» meningen i en drøm, men du kan åpne opp for at drømmens budskap skal kunne skinne gjennom til deg, så sjelens visdom kan guide deg i ditt liv i den situasjonen du er i nå.

Eksempel fra meg
På et visst tidspunkt i mitt liv vurderte jeg hvor mye jeg skulle gå ut med/fortelle om min forståelse av det åndelige i meg. Jeg kjente usikkerhet og bekymring i forhold til det. Så drømmer jeg følgende:

«Bak et stort forheng har Helge Hognestad liggende mange tepper i en bunke, det er pledd, ulltepper med ulike mønster. Jeg og en annen dame ser på dem, vi skal kjøpe tepper av Helge. Jeg velger meg et med oransje/rødt mønster. Den andre damen vil ha flere tepper, grå/sorte. Jeg betaler kr 100,- for teppet. Jeg begynner å brette det sammen. Det er sydd en merkelapp på det, et par bokstaver og et 7 – tall. Helge sier til meg at jeg må brette teppet slik at denne merkelappen kommer ut, og bære det synlig slik at damen ute i resepsjonen ser lappen og at jeg har betalt for det.» (Helge Hognestad er pensjonert prest som jeg har deltatt på seminarer og medvandrersamlinger hos).

Denne drømmen fikk meg til å velge og vise mer av min åndelige eller spirituelle side. Jeg viser det fram og bærer det synlig. Jeg eier det rettmessig. Jeg viser min sannhet. Til venner og familie, og nå her på denne siden. Jeg føler at jeg har en indre frihet til det og det føles godt og berørende. Jeg kjenner at jeg er i flyt etter denne avgjørelsen, det oppleves som harmoni, hele orkesteret meg spiller samstemt samme melodi, det er rytme, flyt og god følelse.

Min sannhet behøver ikke å være andres sannhet. Jeg har forlatt det å tro at jeg vet hva som er rett, og behovet for å finne det riktige svaret, som ofte er det svaret andre vil ha. Jeg må finne mine egne svar, min egen sannhet. Dessuten erkjenner jeg at jeg ikke alltid har svaret på spørsmålene. Det vesentlige blir da undringen. Opplevelsen og undringen. Som poeten Rumi sier:

”Out beyond ideas of right doing and wrong doing, there is a field – I’ll meet you there”
– Rumi.

 

Finn ut hva drømmene dine vil si deg
Jeg kan vise deg hvordan du åpner drømmeporten inn til større forståelse av hvordan sjelen snakker til deg med drømmespråk.

Vil du vite mer? Ta kontakt for personlig veiledning  eller deltakelse på kurs i «drømmer og selvutvikling».

Høres dette ut som noe for deg?

Spørsmål eller mer informasjon?

Ta kontakt idag!